10 gode grunde til at tage på krydstogt

Har du mange destinationer på din ønskeliste, men kniber det med at nå dem alle? Det er én af grundende til, at du skal vælge at tage på krydstogt næste gang.

 

 1. Du får meget for pengene

krydstogt_1

 

 

 

 

 

 

En god grund til at tage på krydstogt er feriebudgettet. Her er nemlig det meste inkluderet i prisen: mad, bolig, dag-og aftenunderholdning og transport mellem forskellige destinationer. Du kan også forhåndsbestille drikkepakker og udflugter, for at undgå at springe budgettet.

 

2. Mange rejsemål, et hotel

krydstogt_2

På et krydstogt pakker du kun ud en gang, mens dit flydende hotel tager dig til forskellige byer, øer og lande. Du skal derfor ikke bekymre dig om mellemlandinger eller at slæbe kufferten frem og tilbage. Hver morgen vågner du til et nyt sted og nye eventyr. Og det bedste af det hele: Du kan skræddersy din drømmerejse på apollo.dk!

 

3. Den ultimative rejse for grupper

krydstogt_3

Spædbørn, teenagere, nygifte eller bedsteforældre: Krydstogt er noget for alle. Her er der legerum, børneklubber, bowlinghal og aktiviteter for alle aldre, og ikke mindst er der et bredt udvalg af mad med restauranter for enhver smag. Hvordan kan man ikke elske en rejse, hvor man selv kan tilrettelægge den efter eget behov, hvor hele familien kan samles til middag og aftenunderholdning, og hvor hver dag byder på nye lande, der skal udforskes?

 

4. Du kan skræddersy din egen rejse

krydstogt_4

Nogle elsker krydstogter, hvor skibet byder på klatrevægge, udendørs biografer, fantastisk underholdning og vandrutsjebaner oppe i luften. Andre er mere til mindre skibe, luksusyachter og sejlskibe. Uanset hvad du er til, så findes det helt perfekte krydstogt for dig. Hos Apollo kan du nemlig skræddersy din drømmerejse, hvor du udvælger skib, rute og kahyt – og så er du på vej!

 

5. Et enormt udvalg af aktiviteter og muligheder

krydstogt_5

Krydstogter er i dag udviklet til at glæde alle – uanset interesser. Spa, casino, basket, golf, vinsmagning, foredrag, musicals, dansetimer, koncerter, yoga er bare nogle af de aktiviteter, som du kan prøve. Vil du hellere bare slappe af, kan du også det – med en uovertruffen havudsigt hvor end du befinder dig.

 

6. Krydstogter er nemme at planlægge

krydstogt_6

Da krydstogter sælges som pakkerejser er de nemme at planlægge. Du skal ikke bruge tid på at søge efter hoteller i en bestemt prisklasse, koordinere forskellige rejsemål eller jagte de bedste flytider. Et krydstogt er også perfekt, hvis I rejser en stor gruppe sammen, da man undgår det store arbejde med at skulle koordinere 10-30 forskellige familiemedlemmers og venners præferencer og interesser.

 

7. Alt hvad du har brug for er inden for rækkevidde

krydstogt_7

Er du en af dem, der er bange for at føle dig strandet på havet? Bare rolig! Sandsynligheden for at det vil ske er minimal. Skibene i dag er nemlig udstyret med wifi, mobildækning og TV, så du uden problemer kan holde kontakten med omverdenen, skulle du ønske det. Butikkerne om bord sælger alt det, som du har glemt at pakke, og skulle du uheldigvis blive syg, er der altid et lægecenter på skibet. Skulle du, mod al forventning, faktisk blive strandet, så er der selvfølgelig redningsbåde til alle om bord.

 

8. Du oplever steder, som du ellers aldrig ville have set

krydstogt_8

Drømmer du om at udforske større dele af Asien? Er du nysgerrig på Emiraterne og Mellemøsten, men er det svært at vælge rejsemål? Eller kan du ikke bestemme dig for en destination i Middelhavet? Krydstogt er en af de bedste måder at se de mest eksotiske dele af verden. Rejseruterne inkluderer ofte alt fra populære destinationer til mindre byer – alle med spændende seværdigheder. Om du udforsker rejsemålet på egen hånd eller med en guide er selvfølgelig helt op til dig selv.

 

9. Et krydstogt er romantisk

krydstogt_9

For mange er krydstogt den ultimative rejseform for par. Med vind i håret, smuk havudsigt hvor end du befinder dig, fantastiske solnedgange, stjerneklar himmel og masser af aktiviteter at lave sammen – fra parmassage til boblebad, dans eller en gåtur på dækket eller spændende oplevelser på land.

 

10. Krydstogter er sociale

krydstogt_10

Hvis du elsker at møde nye mennesker og kulturer, så er et krydstogt en fantastisk mulighed for netop det. Du kan møde andre ligesindede ved en af de mange aktiviteter om bord, og dine børn får en masse nye venner. Du kan også møde din udkårne til havs! Foretrækker du alenetid, er der også masser af plads til det – skibene er så store, at det er nemt at finde et gemmested. Vi lover ikke at sladre.

 

Se mere om vores store udvalg af krydstogter her.