Weekendtur til Dubai

Den perfekte forlængede weekend i Dubai

Weekendtur til Dubai
JBR The Walk

Tag afsted hver torsdag hele vinteren med Emirates A380, og med en flyvetid på kun 6 timer fra Danmark er du hurtigt fremme og klar til at pakke badetøjet ud af kufferten. I Dubai er alting større, men du behøver ikke at have den store tegnebog op af lommen for at rejse dertil.

Vi har samlet et ferieforslag, som vi selv har afprøvet, med spændende oplevelser og aktiviteter, specielt til jer, der vil nyde en forlænget weekend med de mange oplevelser, der findes i Dubai.


Rejseprogram – den perfekte forlængede weekend i Dubai

Torsdag: Ankomst

operation Falaffel i Dubai
Operation: Falafel i Dubai

Fredag: Vågn op og nyd en dejlig morgenmadsbuffet på hotellet. Når maven er veltilpas, så venter solen og varmen ved poolen, hvor du kan nyde udsigten ud over byen og lade op til de mange oplevelser der venter.
Når sulten kalder, tager du en af byens beigefarvede taxaer og kører ud til JBR The Walk, et dejligt område med strandpromenade, gode restauranter og spændende butikker. Har du mod på at smage lokale lækkerier, anbefaler vi at besøge Shawarma og falafelrestauranten Operation: Falafel, beliggende i anden række til strandpromenaden, hvor mangle lokale også spiser frokost til billige penge.

Solen går ned i Dubai omkring kl. 17-18, alt efter årstid, og solnedgangen er ofte magisk og indbyder til at geare ned og nyde en ”Sundowner” med udsigt ud over vandet. På Barasti Beach & Lounge, beliggende på Le Meridien hotellet nær JBR The Walk, finder du det perfekte spot til at nyde solnedgangen med en god drink i hånden. En taxa bringer dig hurtigt og billigt derhen.

Dinner Cruise på Dubai Creek

Dinnercruise i Dubai
Dinnercruise på Bateaux

Slut aftenen af med en kulinarisk oplevelse og forkæl dig selv på Dinnercruiseskibet Bateux. Vores rejseledere hjælper gerne med reservation.
Skibet sejler op og ned ad Dubai Creek og viser dig både den nye og gamle del af byen, imens der serveres en udsøgt 3 retters gourmetmenu.

 

Burj Khalifa i Dubai
Burj Khalifa i Dubai

 

Lørdag: Tag en taxa til Dubai Downtown med det imponerende Dubai Mall indkøbscenter, og nyd en forrygende shoppingtur med indlagte seværdigheder. Oplagte afbræk fra de mange butikker er: Dubai Akvarium med verdens største akrylpanel, den fantastiske udsigt fra Burj Khalifa og efter mørkets frembrud er springvandsshowet en fortryllende oplevelse i særklasse. Vi anbefaler, at du bestiller billetter til besøget i Burj Khalifa hjemmefra via deres hjemmeside eller deltager på en arrangeret tur, da du ikke blot kan møde op ved indgangen og forvente at kunne købe billet.

Burj al Arab i Dubai
Burj al Arab i Dubai

Søndag: Nyd formiddagen ved hotellets pool eller tag til stranden og nyd solen. Stranden ved JBR The Walk ellerJumeirah Beach er gode steder at nyde strandlivets glæder. Efter en skøn afslappende formiddag bør I forkæle hinanden med den ultimative luksusoplevelse på ”Sejlet”, Burj al Arab til High Tea i de fantastiske omgivelser hotellet byder på. Udsigten er ligeså magisk som omgivelserne, og tilbyder panoramaudsigt ud over Palmeøen og ”The World” øerne, foruden Dubai. Husk at bestille bord hos din rejseleder eller direkte ved hotellet.

Mandag: Hjemrejse.

Apollo tilbyder en stribe gode hoteller i Dubai skræddersyet til en forlænget weekend. Turen går direkte fra København til Dubai med Emirates A380, der er en oplevelse i sig selv!
Læs mere om Dubais mange muligheder her