Din guide til De Kanariske Øer

Med behagelige temperaturer året rundt, flotte strande, bredt sports- og aktivitetstilbud og hoteller i alle prisklasser, er det ikke underligt, at De Kanariske Øer er en af danskernes favoritrejsemål. Men hvilken ø skal du vælge? Hver ø har nemlig sin egen personlighed, og derfor har vi lavet en guide for at gøre det enklere at planlægge din næste ferie.


Storfavoritten Gran Canaria

kanarieøerne apollo

Med herligt vejr året rundt, og alt hvad man forventer af en ferie inden for rækkevidde, er Gran Canaria storfavorit blandt danskerne. Her får du nemlig det bedste at sol, bad, mad, fornøjelser, shopping og sportsaktiviteter på et og samme sted.

Gå i bare føddder gennem sanddynerne i Maspalomas, nyd lange dage på den langstrakte strand i Playa del Inglés, eller oplev moderne Meloneras. Rejs mod grønne fjelde i nord og udforsk bananplantager, smukke landsbyer og den moderne storby Las Palmas. Her kan du slentre igennem den flotte Catalina-park, shoppe i Triana eller nyde fantastisk lækker tapas i den gamle by Vegueta.

Blandt Apollos fine hoteller på Gran Canaria finder man noget for enhver pengepung og smag. Rejs på budget eller nyd ferien i luksus – vi tilbyder både charter og pakkerejser med rutefly, hvor du selv kan bestemme rejselængden.  Valget er dit.

Surferparadiset Fuerteventura

kanarieøerne apollo

Midt i mellem Afrikas kyst og Gran Canaria ligger Fuerteventura, den næst største af De Kanariske Øer. Nærmeste nabo er ferieøen Lanzarote, men hvor Lanzarote er dramatisk sort, er Fuerteventura en farverig oplevelse med klare soldage, vandede oaser og frugttræer så langt øjet kan se.

Fuerteventura er mest kendt for sine fantastiske strande – men ikke bare fordi de er utrolig lækre. Øen er nemlig også et mekka for dig, der ønsker en aktiv ferie. Den evige vind giver perfekte forhold for vind-og kitesurfing, og med træningshotellet Playitas, som er Apollos flagskib på øen, er der rig mulighed for at kombinere afslappende dage på stranden med aktive og sjove dage med træning.  Bestem feriepulsen selv – her er mulighederne uendelige!

Magiske Lanzarote

kanarieøerne apollo

Både naturelskere, strandentusiaster og vandsportsdyrkere elsker Lanzarote! Her er det lykkedes at bibeholde den oprindelige arkitektur og med maleriske, hvidmalede huse i ren stil kombineret med øens magiske vulkanlandskab er atmosfæren helt speciel.  Med fantastiske sandstrande, spændende seværdigheder og gode shoppingmuligheder mangler der ingenting for en uforglemmelig ferieoplevelse.

Apollos hoteller på Lanzarote ligger i Puerto del Carmen-området og Costa Teguise på østkysten og i Playa Blanca i syd. Uanset hvor du vælger at bo, så har du det meste inden for rækkevidde – strandende, hovedstaden Arrecife, nationalparken Timanfaya med vulkaner og fantastisk natur samt den gamle hovedstad Teguise.

Lækre Tenerife

billede-4

Hvis det er sol og oplevelser, der står øverst på ønskelisten, bør du helt klart opleve Tenerife. Den største, lækreste og frodigste af Kanarieøerne byder nemlig på alt fra jeep-safari og vulkan besøg til klassisk badeferie med flotte strande. I de sydvestlige og mest solrige dele af Tenerife ligger Playas de las Americas og Los Cristianos med herlige strande og et hektisk natteliv. Her ligger de fleste af hotellerne, men Apollo har et bredt udvalg af gode bosteder både syd og bord på øen; og mange af hotellerne har opvarmede pools om vinteren.

Men vi advarer dig: Det er nemlig let at forelske sig i denne lækre ø, hvor naturen veksler mellem milde og frodige områder til dramatiske landskaber!

Ægte La Gomera

kanarieøerne apollo

Det kanariske folk kalder La Gomera ”den runde ø” grundet øens kystlinje. I modsætning til naboøerne Tenerife og Gran Canaria, som har haft vulkanudbryd i den senere tid, så har La Gomera ikke haft et udbrug i 2 mio år. Derfor kan øen tilbyde en frodig, varieret og lækker natur. Her finder du frodige dale, som skærer sig gennem landskabet fra øens indre og ud mod havet. Ser man øen ovenfra, minder den meget om et cykelhjul.

La Gomera viser dig nye og uberørte sider af Kanarieøerne. Du møder grønklædte fjelde, maleriske landsbyer, venlige mennesker og en gavmild sol. De fleste af Apollos hoteller på La Gomera ligger ved kysten, og i feriebyen Valle Gran Rey oplever du en afslappet atmosfære.