Os der blogger

Gæsteblogger – noget for dig?

Ind i mellem kan du læse indlæg fra vores gæster, personer vi samarbejder med eller samarbejdspartnere. Hvis du elsker rejser lige så meget som os, og du også skriver indlevende og interessant, så kan du blive en af vores gæstebloggere. Send os dine oplysninger og et eksempel på en reportage eller idé på marketing@apollorejser.dk


michelle

Michelle

Om: Jeg hedder Michelle, og jeg arbejder i Apollos marketingafdeling, hvor jeg b.la.. arbejder med de sociale medier. Jeg har det altid bedst, når jeg rejser, eller har en dato for min næste ferie, og jeg kan gå og tælle dagene til jeg skal afsted.

Favoritrejsemål: Sidste år rejste min kæreste og jeg til Miami, og efter besøget hertil, har jeg ikke været i tvivl om, at det er mit favoritsted i verden. Byen og Miami Beach levede 100% op til alle de smukke billeder, som man har set fra serier eller reklamer, og det var så vildt at gå ned af stranden og opleve strandlivet med surfere på bølgen, mennesker fra hele verden, der ligger og soler sig, og det smukke uendelige turkisblå vand. Efter nogle timer på stranden, findes der et hav af restauranter og caféer langs Ocean Drive med de pastelfarvede huse, hvor du kan nyde en kold smoothie. Det jeg elsker ved Miami er, at hvis du ikke gider strandlivet mere, er der mange ting, som du kan foretage dig: shopping – som er virkelig billigt i forhold til danske butikker, og du kan få mærkevarer til ingen penge – du kan køre rundt og kigge på alle de store fine huse, hvor de rige, kendte bor, tage på bådudflugter fra havnen, både krydstogter af flere dages varighed eller endagsture, og der er virkelig mange forlystelsesparker, som passer til en hver smag. Miami har det hele!

Bedste rejseminde:  At sidde i bilen med gode minder fra Miami og køre den smukke vej over de mange broer til Key West med min kæreste og føle ”friheden.


khp-200x200

Kristoffer

Om: Jeg hedder Kristoffer Hjorth Pedersen og arbejder med bl.a. hjemmesiden og sociale medier hos Apollo. Mit motto er “jo før du rejser, desto længere varer minderne”.

Favoritresemål: Mit favoritrejsemål er i øjeblikket Alanya, hvor det dejlige klima og familiens foretrukne All Inclusive hotel, Club Big Blue, gør det hyggeligt og afslappende at holde familieferie på vores to små pigers præmisser.

Bedste rejseminde: En aften i 2009 på Miami Beach med drinks på det klassiske luksushotel Fontainebleau og efterfølgende fest på en af verdens bedste natklubber Liv med Tiesto bag mixerpulten.


Nina

Om: Jeg hedder Nina Storgaard Albertsen, og jeg har arbejdet som rejseleder for Apollo og Falk Lauritsen Rejser i flere år. Nu læser jeg journalistik og internationale studier, så jeg fortsat kan formidle skæve historier fra vores forunderlige verden.

Favoritrejsemål: Jeg elsker alle steder i verden, hvor jeg forbavses og forelskes. Men især Samos og Jordan er noget særligt for mig. Jordan og Aqaba minder mig om historien om Aladdin og hans magiske lampe. Forunderlige oplevelser og fantastiske mennesker. Duften af krydderi fra bazaren, der blander sig med minareternes smukke monotome kalden, når der er bøn. Her er det døde hav den bedste selvforkælelse, jeg kan få, og jeg taber gang på gang pusten over nabatæernes facinerende gravpladser i Petra. Samos er noget helt andet. Det er det bedste af Grækenland. Den her ø forlader man aldrig helt igen, når man først har mødt samioterne, spadseret langs den unikke havnepromenade i Pythagorion og badet i det lille Potami-vandfald. På Samos er jeg hjemme.

Bedste rejseminde: Jeg holder af at dreje til højre, når skiltet foreslår vejen til venstre. Jeg glemmer aldrig den aften i Jordan, hvor jeg skulle købe vand i den lokale kiosk men endte til arabisk bryllup i et åbent telt under stjernerne. Når du møder en anden kultur med åbenhed og oprigtighed, så venter de mest utrolige oplevelser.


Mette

Om: Jeg hedder Mette Pedersen, og jeg arbejder i Apollos marketingafdeling, hvor jeg har ansvaret hjemmesiden. Desuden arbejder jeg med diverse marketingaktiviteter. Rejsebranchen er dejlig livsbekræftende, fordi vi gør drømme til virkelighed.

Favoritrejsemål: De sidste par år har hele familien været på Mallorca i Alcudia, hvor vi har boet på Hotel Sofia. Vi elsker strandene, den korte flyvetid og den fantastiske mad. Og selvfølgelig skal vi af sted igen til sommer 2015. Ellers er Thailand også en klar favorit, vi har været flere steder i Thailand og er afhængige af dette skønne land.

Bedste rejseminde: Iskolde Chai-øl og stegte ris på en lille, lokal strandbar lige ved vandet på den lille thailandske ø, Koh Lipe.