Store græske perler: Det skal du opleve på Kos, Rhodos og Kreta.

Grækenland er bare noget helt specielt!
Den græske charme består i uendeligt mange smukke strande og øer, landets historie og den gode mad. Det bedste af alt er, at her findes så meget at vælge mellem, og vi fokuserer på de tre største: Kos, Rhodos og Kreta, samt giver dig bud på, hvad du skal opleve på hver skøn ø. 

Kos – natteliv & afslapning

Fantastiske Kos byder på både natteliv og rolige omgivelser samt lækre strande masser af kulturskatte – perfekt til familie- eller parferien. Det her skal du opleve:

 • Kos by: Her får du pulserende natteliv, karnevalsstemning og masser af musik og dans!
 • Øens bedste strand i Tigaki og Marmari, der er lavvandet, har fantastisk sand og klart vand. Se mere her.
 • Restaurant Oromedon ligger i bjergene i den lille by Zia og er en af Kos’ bedste. Den har den mest fantastiske udsigt til den smukke solnedgang – en smuk oplevelse! Læs mere her.
 • Lido Vandland: Tag en dag væk fra afslapning og stranden og oplev Lazy River, Kamikaze og en masse sjove vovehals-attraktioner.

Find din rejse til Kos.

Rhodos – en velkendt perle

Rhodos er en velkendt perle i det græske ø-hav, og det kan vi godt forstå. Smukke omgivelser hvor end du kigger hen og med noget for enhver smag. Det her skal du opleve:

 • Rhodos by: Den gamle bymidte er en del af UNESCOS World Heritage list, der er områder i verden, som er specifikke historiske og kulturelle landmærker. Byen har også en moderne del, hvor der er masser af indkøbsmuligheder og trendy restauranter. Og stranden ligger lige rundt om hjørnet.
 • Sommerfugledalen: Et af øens mest kendte udflugtsmål findes ca. 20 min i bil fra Afandou. Mellem juni og september er der fyldt med tusindvis af tigersommerfugle, der tiltrækkes af de frodige træers søde saft – en helt igennem fantastisk oplevelse! Læs mere her.
 • Vandland i Faliraki: Har du et legebarn gemt inde i dig eller rejser du med små, så er dette den perfekte oplevelse på din ferie på Rhodos! Det siges, at være det største vandland i Grækeland! Se mere her.
 • Lindos: Vil du gerne være med i et postkort? Så er dette det perfekte sted! Idyllisk, ægte og luksus – det er Lindos. Her finder du også en af Rhodos’ smukkeste bugter, og stranden ved St. Pauls Bay er kåret som en af Grækenlands 10 bedste strande! Se mere her.

Find din rejse til Rhodos.

Kreta – den evige Middelhavsfavorit

Kreta har alt. Historien, kulturen og maden. Men også naturen, strandene og skønheden. Grækenlands sydligste, og største, ø skuffer de færreste. Det skal du opleve:

 • Samaria-kløften: Kretas ferie-tip nr. 1 (efter afslapning ved de lækre strande selvfølgelig) er at snørre vandrestøvlerne og opleve Europas længste kløft på 18 km. Højden er 1.250 m over havet, så der er fantastiske udsigter overalt. Se mere her.
 • Øen Spinalonga – en mindeværdig udflugt: Øen var hjemsted for hundredvis af spedalske i første halvdel af 1900-tallet, og et besøg både på det gamle sygehus og kirkegården bliver en rejse tilbage i tiden. Desuden er der en tydelig kontrast mellem en dramatisk historie og en smuk natur, der er helt fantastisk. Læs mere her.
 • Water City – Kretas største vandland! Er du træt af at ligge på stranden? Så er der masser af sjove oplevelser her! Flyd langs “Lazy River” eller prøv “Turbo Guns” hvis du er til lidt mere action. Se mere her.
 • Elafonissi-stranden: Kretas smukkeste strand! Skaller fra krebs giver vandet et helt romantisk, rosa skær, og den kaldes derfor for “den lyserøde strand” – et must see!

Find din rejse til Kreta.