Vi ved hvor solen er – hele året!

Endelig en solguide der gør det lettere at vide, hvor solen er hele året rundt.

Vi får ofte spørgsmål om, hvor man skal rejse hen på forskellige tider af året, hvis målet for rejsen er sol og varme. Derfor har vi lavet den ultimative solguide, så du kan planlægge din næste ferie, så du kan bytte regn, blæst og sne her i Danmark ud med svajende palmer, krystalklart vand og sand mellem tæerne.

Solguide Apollo

Januar: Vil du sikre dig en varm ferie i badetøj, skal du rejse lidt længere end Sydeuropa. Thailand er en favorit for mange, men også Vietnam, Sri Lanka og Indien har solgaranti i januar. Her finder du også nogle af verdens bedste strande, spændende kultur og fantastisk mad – bedre bliver det vel ikke?

Februar: Asien er øverst på listen i februar igen med Thailand som storfavorit. Har du allerede været i Thailand et par gange, så anbefaler vi en anden favorit nemlig, Den Dominikanske Republik, som er Caribiens ferieperle med kilometerlange sandstrande, azurblåt hav og fantastisk natur.

Solguide apollo

Marts: Denne måde er den ultimative måned at rejse til det caribiske ferieparadis, Cuba. Kombiner kulturrige og spændende Havanna med solrige og dovne dage på Varadero, som er den perfekte kombination af storby og paradisstrande. Oplev tobaksplantager, storslåede områder der er på UNESCOs Verdensarvsliste, spændende historie, kør i de fantastiske og farverige 50’er biler og drik ægte Cuba libre.

April: Selvom de fleste af os rejser til Middelhavet om sommeren, er vejret faktisk rigtig fint på denne tid af året. Både Kreta, Cypern og Mallorca blomstrer i april, og temperaturen ligger ofte omkring de 25 grader. Vil man længere væk, så byder bl.a. New York på fantastisk vejr, og vil du opleve de berømte japanske kirsebærtræer blomstre, så er april den måned, du skal tage af sted. Gå en tur i Brooklyn Botanic Garden og se de mere end 200 kirsebærtræer, der står i fuldt flor.

3

Maj: Det er højsæson for de mest populære storbyrejser, og vælger man en by som Barcelona, er der noget for enhver.  Vil du hellere længere væk er Bali også oplagt på denne tid af året!

Juni: Middelhavet er en drøm i juni! Den største fordel ved at rejse i juni er, at der ofte er god plads ved solsengene, da mange først kommer senere på sommeren.

4

Juli: Juli er højsæson for charterferier, hvor rejsemål som Kreta, Rhodos, Kroatien, Mallorca og Bulgarien er øverst på listen. I modsætning til regnbyger og skiftende temperaturer herhjemme, så kommer alle disse rejsemål med solgaranti og ca 30 grader.

August: August er også højsæson for rejser til syden, og de fleste af os vælger Middelhavet frem for noget andet. Ønsker du at opleve noget andet end badeferie, så er frister Irland og Skotland med fantastisk natur og rig kultur.

5

September: Sommeren varer lidt længere i syd-Europa, og derfor er rejsemål som Kroatien og Grækenland stadig favoritter i september.

Oktober: Italien, Kroatien og Kreta er fortsat varmt i oktober, men betyder varmen ikke så meget for dig, er USA’s østkyst fantastisk i efteråret. Vil du have en mere eksotisk rejse, så er Jordan virkelig et besøg værd.

6

November: Vinterhalvåret er højsæson for rejser til Thailand, men Dubai bliver også mere og mere populært! I Dubai får du det bedste af begge verdener – sommervejr, shopping, kultur, mad i verdensklasse og lækre strande. Det bedste? Det tager ca lige så lang tid at flyve til Dubai, som det gør til eksempelvis Gran Canaria!

December: Mange tager til Kanarieøerne over julen, men vil du have mere end 20 grader, så skal du sætte kursen mod Dubai eller Caribien. Den Dominikanske Republik er fantastisk på denne tid af året! Thailand er også ekstremt populært i juleferien, for dem der ønsker at bytte julestress ud med afslapning, sol og strand.

solguide apollo